Kvalitet genom specialisering

idrottskademottagning

 

Idrottskademottagning

Vi har under alla år sett ett behov inom idrotten att efter en idrottsskada få hjälp med diagnos, utredning och behandling för att snabbt komma tillbaka till sin idrott.

En idrottare som skadar sig måste ta ett steg tillbaka från sin idrott och inrikta sig på att komma tillbaka i toppform. För att kunna erbjuda snabb vård och behandling har Ortho Center Göteborg startat en egen idrottsskademottagning som riktar sig till aktiva idrottare inom föreningslivet. Där får idrottaren möjlighet att träffa både en av Ortho Centers läkare och en fysioterapeut för bedömning.

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med idrottsskador på landslags- och elitnivå och vill nu kunna hjälpa och dela med oss av denna kunskap.

På Idrottsskademottagningen träffar idrottaren en specialistläkare och fysioterapeut med gedigen erfarenhet av idrottsskador. Tillsammans utreder de skadan och direkt på plats lägger de gemensamt upp en behandlingsplan.

Kostnad för ett besök är 800kr

Hjärtscreening

För att upptäcka tillstånd som kan vara farliga att idrotta med letar vi efter tecken på ischemisk hjärtsjukdom och kardiomyopatier. Vi rekommenderar hjärtscreening för alla idrottare från 16 års ålder varje till vartannat år. Hjärtscreening inkluderar vilo-EKG, auskultation hjärta samt anamnes. Kostnad för hjärtscreening 2000kr

Kontaktformulär

Välkommen att kontakta oss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.