Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Ortho Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Om du som patient inom en 14-dagarsperiod innan ditt mottagningsbesök/operation vet att du utsatts för smitta ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Tel 031-81 82 50

Lennart Sugiardjo

Lennart Sugiardjo

Specialiserad på idrottsskador och idrottsmedicin företrädesvis knäskador

Förbundsläkare inom Svenska Fotbollförbundet sedan år 2003,
sedan 2008 förbundsläkare för damernas U23-landslag.
Specialist ortopedisk kirurgi 2005.
Leg. läkare 2000

Lennart har stort idrottsintresse vilket ledde till att han utbildade sig till ortoped där han sedan specialiserade sig på idrottsmedicin och idrottsskador.

Lennart är Förbundsläkare för Svenska Fotbollförbundet sedan 2003 och är sedan 2008 förbundsläkare för damernas U23-landslag. Han är en av IFK Göteborgs lagläkare sedan 2012. Lennart har även själv varit aktiv fotboll och innebandyspelare.

Lennart är även IFK Fjärås lagläkare där han också tränar lagen P02 och P05. Lennart har inte bara en karriär som ortoped utan har även varit aktiv fotboll och innebandyspelare. I sin karriär har han radat upp silver-medaljerna efter varandra i form av VM-silver med läkarlandslaget i fotboll 2013, SM-silver i veteran-innebandy 2005 och DM-silver i fotboll som junior.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.