Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Ortho Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Om du som patient inom en 14-dagarsperiod innan ditt mottagningsbesök/operation vet att du utsatts för smitta ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Tel 031-81 82 50

Rehab

Välkommen till GHP Ortho Center Rehab.
Vi är fysioterapeuter och arbetsterapeuter specialiserade på omhändertagande, rehabilitering. Vi gör bedömningar och hjälper dig i din rehabilitering efter skada eller operation. Vår ambition är alltid att erbjuda dig rehabilitering i frontlinjen och därmed bästa förutsättningar till ett aktivt liv. Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till.

Bli vår patient


Vi finns på Annedal och klippan i Göteborg. På Annedal erbjuder vi rehab för patienter med privat sjukvårdsförsäkring. I våra lokaler på Klippan tar vi emot patienter via landstingen via vårt avtal med vårdval rehab.


Sjukvårdsförsäkring - kontakta ditt försäkringsbolag så bokar de in en tid åt dig.

Vårdval Rehab - Vi är en del av Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen, vilket innebär att du som patient själv kan välja att göra din rehab hos oss. Besöket är subventionerat av VGR och kostar 100:- per besök. Barn och ungdomar betalar ingen avgift upp till och med 20 års ålder. Högkostnadskort gäller.

Remiss - Du behöver ingen remiss för att gå på rehab hos oss.

Välkomna att ringa oss på 031 - 81 70 60

.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.